Tommy Herredsvela ba kommunen om å bidra til MS-saken

Tommy har vært med på "Gå 60km i april"- for en verden uten MS og opprettet egen innsamling i forbindelse med denne aksjonen. Men engasjementet hans stoppet ikke her. 
Tommy Herredsvela ba kommunen om å bidra til MS-saken

I tillegg til sin egen innsamling, sendte Tommy Herredsvela søknad til Bjerkreim kommune, og utfordret dem til også å gi til MS-saken. Og det ville kommunen gladelig gjøre! 

 

Tommy har selv MS. Han forteller at MS er en enkel men avansert sykdom. Han mener at staten bør betale mer for forskning og det er her motivasjonen til å søke om kommunale midler kom fra. Tommy holder også på med andre spennende prosjekter for å få frem MS-saken, og nevner at han blant annet nylig har blitt filmet av NRK. 

 

Tommy har også vært en stor inspirasjon for Trygve SLagsvold Vedum, da han skulle fortelle om sin MS-sykdom. Denne saken kan du lese mer om her.

 

Hvis andre også ønsker å skape oppmerksomhet rundt MS-saken, og kanskje til å med opprette sin egen innsamling er Tommy sine beste tips å snakke med folk. Få frem hva MS er. Og viktigst av alt, ikke legg deg ned for noe eller noen!

 

Vi i MS-forbundet takker Tommy og Bjerkreim kommune utrolig masse for engasjementet! 

Powered by Cornerstone