Ingrunn Mari Evensen selger moreller til inntekt for MS-saken

Ingrunn Mari Evensen ble inspirert av en dame i hagegruppen sin. Nå selger hun moreller fra egen hage til inntekt for MS-saken.
Ingrunn Mari Evensen selger moreller til inntekt for MS-saken

 

"I tre år har Evensen dyrket en kjærlighet for hagearbeid, og det hele begynte med noen blomster hun fikk av sin mor.
- Da jeg flyttet til Malvik hadde jeg en hage full av trær og bærbusker, men jeg ønsket å skape noe mer og ta vare på plantene som allerede fantes.
Slik oppsto ideen om å starte en Facebook-gruppe for bytting og donering av planter.


Moreller med mening
I år har Ingrunn fått en overflod av moreller i hagen sin, og hun bestemte seg for å selge dem. Det hun tjener på morellene går imidlertid ikke i hennes egen lomme, men til forskning på multippel sklerose (MS).
- Jeg ønsket å gjøre noe for en god sak.
Valget om å donere inntektene til MS-foreningen kom etter en personlig tilknytning til en deltaker i plantegruppen som hadde et barn som lider av sykdommen."

 

Slik starter artikkelen om Ingrunn Mari Evensen i Bladet 1.august 2023. Artikkelen er skrevet av Jonas Ulseth. Vi i MS-forbundet snakket med Ingrunn Mari på telefonen.

 

Ingrunn Mari startet en hagegruppe på Facebook. I regi av denne hagegruppen kom hun i kontakt med en dame. Denne damen inviterte på hagevandring i hagen sin, og Ingrunn deltok. Her fortalte hun masse om plantene, men også om sin MS-syke sønn. Hun solge stiklinger til inntekt for MS-saken. Hagen er en hobby som gir mye glede i hverdagen. Det er i tillegg blitt en måte til å bidra med inntekter til blant annet forskning på MS. 

 

Ingrunn Mari syntes dette var en utrolig fin ting, og kjøpte flere stiklinger. Som Jonas har skrevet i sin artikkel, har Ingrunn i år en overflod av moreller i sin egen hage. Hun bestemte seg derfor for å selge disse og gi inntektene til MS-forbundet, etter inspirasjon fra damen hun ble kjent med i hagegruppen. Ingrunn Mari sier det kommer til å bli enda mer penger fremover, men at mange nå har hatt ferie og ikke fått tid til å komme innom. Hun opplever at folk synes det er fint å kunne gi penger til en god sak. "Vanligvis ville jeg gitt dem bort gratis, så det er fint å kunne gi det til en meningsfull sak". 

 

Vi i MS-forbundet er utrolig takknemlige for Ingrunn Mari sin kreative innsamling! 

 

Foto og original artikkel: Jonas Ulseth

 

Powered by Cornerstone