Trå til for MS - 13.000 skritt 27. august!

13.000 personer i Norge har MS. Det finnes ingen kur. I anledning den nasjonale MS dagen 27. august trår vi til for MS-saken. Sammen sørger vi for at ingen skal møte MS alene.

Slik gjør du det

Trå til for MS handler om å være i aktivitet. Dette bruker du for å samle inn penger, slik at ingen skal møte MS alene. Du trenger ikke å gå - du kan like gjerne løpe, svømme, rulle, trille eller danse - vær aktiv for MS!

 • Opprett din innsamling ved å trykke på knappen “start en innsamlingaskjon aksjon”. Dersom du som privatperson oppretter en innsamling hvor du ønsker at halvparten av midlene skal gå til en lokalforening, må du si noe om dette enten i tittelen eller i beskrivelsen av aksjonen.
   
 • Del innsamlingen din på Facebook, epost, eller annet - og oppfordre ditt nettverk til å bli med og støtte din innsamling.
   
 • Du kan for eksempel be om en gave, eller du kan be noen sponse hvert skritt / minutt / kilometer eller annet med en gitt sum.
   
 • På den nasjonale MS-dagen (lørdag 27. august) utfordrer vi deg til å være i aktivitet tilsvarende 13.000 skritt - ett skritt for hver person som lever med MS. I FAQ øverst på siden finner du en tabell som regner om annen aktivitet til skritt.
   
 • Når innsamlingen din har fått sin første donasjon inn, sender vi deg et MS-armbånd og et nøkkelbånd som en liten takk. 

Klarer vi sammen å samle inn 300.000 kroner?

Av innsamlede midler går halvparten* til MS-forbundets lokale foreninger, som blant annet arrangerer informasjonsmøter, sosiale aktiviteter og trening.

Vi vil bruke penger der det trengs mest. Vi skal fortsette å støtte forskning på nye behandlinger og medisiner, vi skal styrke viktig politisk arbeid for å få bedre vilkår for mennesker med MS, vi skal sørge for at det alltid er tilgang på god informasjon, og mange andre tiltak vi mener vil gjøre livet til mennesker med MS bedre.
*Summen til hvert lokallag begrenser seg oppad til kroner 250.000 per lokalforening

 

Start en innsamlingsaksjon

AKTIVE AKSJONER

Powered by Cornerstone