Trå til for MS - start din egen innsamling

Skal du feire noe? Skal du delta på en aktivitet? Arrangere loppemarked? Da kan du samtidig trå til for MS ved å starte din egen innsamling til MS-forbundet. Engasjer familie, venner, naboer og kollegaer til å bidra. Sammen sørger vi for at ingen skal møte MS alene.

Slik gjør du det
 

 • Opprett din innsamling ved å trykke på knappen “start en innsamlingaskjon aksjon”.  
   
 • Gjør innsamlingen din personlig ved å legge inn for eksempel navn, bilder og et mål i sum for innsamlingen.
   
 • Lag en kort tekst som beskriver din aksjon. Vær gjerne personlig, beskriv hva du ønsker å oppnå og hvem du ønsker at skal bidra. 
   
 • Tenk kreativt, bare fantasien setter grenser. Du kan for eksempel be om en gave, eller du kan be noen sponse hvert skritt / minutt / kilometer eller annet med en gitt sum. For eksempel kan man utfordrer seg selv (og andre) til å være i aktivitet tilsvarende 13.000 skritt - ett skritt for hver person som lever med MS. 
   
 • Del innsamlingen din på Facebook, epost, eller annet - og oppfordre ditt nettverk til å bli med og støtte din innsamling.
   
 • Når innsamlingen din har fått sin første donasjon inn, sender vi deg en t-skjorte som takk. 
   

Dette går pengene til 

Vi vil bruke penger der det trengs mest. Vi skal fortsette å støtte forskning på nye behandlinger og medisiner, vi skal styrke viktig politisk arbeid for å få bedre vilkår for mennesker med MS, vi skal sørge for at det alltid er tilgang på god informasjon, og mange andre tiltak vi mener vil gjøre livet til mennesker med MS bedre.
 

Start en innsamlingsaksjon

AKTIVE AKSJONER

Powered by Cornerstone