Trå til for MS

Nasjonal MS-dag

13.000 personer i Norge har MS. Det finnes ingen kur. I anledning den nasjonale MS dagen 27. august trår vi til for MS-saken. Sammen sørger vi for at ingen skal møte MS alene.
Kr.10.000
Budsjett
3%
Finansiert
Aksjonen er avsluttet
Kr.350
Gaver
A fundraiser by Cecilie Moe Andersen

 

I år har MS Forbundet bestemt at hver og en lokalforening skal stå for innsamling av penger til støtte av forsnking på nye behandlinger og medisiner til mennesker med diagnosen MS. Dette vil sørge for at det alltid er tilgang på god informasjon, og mange andre tiltak for å gjøre livet til en med MS bedre.

Vi i Aust-Agder MS-Forening vil da få halvparten av midlene til videre sosiale aktiviteter, arrangementer, informasjonsmøter og trening. Vi ønsker å bli mer synlig for nye og nåværende medlemmer, men også pårørende og folk som ikke kjenner til hva MS er. Og få Diagnosen MS er ikke lett å stå i alene, derfor er det viktig for oss at vi har nok midler til å kunne ha treff der vi kan dele, sosialisere og hjelpe hverandre. Det er ikke til å legge skjul på at hverdagen kan være tøff, men sammen står vi sterkere. Vi i Aust-Agder MS forening vet at denne aksjonen er utrolig viktig, og vi ønsker å si:

Tusen hjertelig takk for din generøse støtte. Takk for at akkurat DU er med på å skape en endring i hverdagen til mennesker med MS. Takk for at du står sammen med oss, deler engasjement og skaper kraft slik at vi FAKTISK kan gjøre en forskjell. Sammen sørger vi for at ingen skal møte MS alene. 

 

 

 
Lise Storhaug
100
NOK
 
Hanne Miriam Andersen
200
NOK
 
Ikke spesifisert
50
NOK
Powered by Cornerstone