Trå til for MS

Vi skal vinne over sykdommen.

Kr.3.000
Budsjett
3%
Finansiert
Aksjonen er avsluttet
Kr.100
Gaver
A fundraiser by Lilly Marita Christiansen

 

I dag er den nasjonale MS dagen og jeg håper du som har lyst og mulighet vil være med å gi et lite bidrag for kampen vi hver dag kjemper. 

 

Jeg skal ikke ut å gå i dag for jeg har hatt en aktiv uke med jobb, studiestart og trening, så denne helgen blir det restitusjon for å gjøre meg klar til en ny aktiv uke som betyr mye for meg, på en måte som ikke er like lett for alle å forstå. I går var jeg hos nevrologen og selv om mitt sykdomsbilde ser bedre ut enn på mange år, så kommer det stadig nye utfordringer man må ta hensyn til fordi MS monsteret gir aldri opp med å prøve og knuse deg som menneske. Men jeg gir heller ikke opp og kommer til å fortsette å ta opp kampen fordi en dag har jeg trua på at MS vil bekjempes. 

 

Jeg ble oppfordret til å dele et personlig bilde angående denne markeringen og jeg velger å dele et bilde fra da jeg var med en super damegjeng å gikk Trysilrypa i 2019. Det var mitt mål å gjennomføre og selv om jeg lå rett ut etterpå og måtte stå over festlighetene, så var seieren over å knuse MS monsteret ned i støvlene det som var viktigst for meg, og gjett om MS monsteret fikk gjennomgå. 

 

Så selv om det blir restitusjon på meg på denne dagen så skal jeg likevel prøve å krabbe eller rulle noen meter for flere av mine venner som også kjemper denne kampen. 

 

Ha en fin fin lørdag alle sammen. Stell pent med deg selv og dine nærmeste, og glem aldri dyra. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Elinor Samuelsen
Tusen takk for gaven.
100
NOK
Powered by Cornerstone