Tips på veien

 

Din innsamling er en mulighet for deg og ditt nettverk å gjøre en forskjell for de som er berørt av MS i dag og i fremtiden. Ikke vær redd for å ha det litt gøy på veien!

 

Hvor mye du gjør ut av din innsamling er helt opp til deg. Under følger noen tips på veien. 

 

  • Du kan enkelt be om en valgfri gave, men du kan også være mer kreativ. Du kan for eksempel forplikte deg til en utfordring der du lover å gjennomføre en aktivitet for hver krone eller hver gave som kommer inn på din innsamling. 
  • Start med et realistisk innsamlingsmål som er innenfor rekkevidde. Du kan enkelt endre målet ditt senere når du er litt i gang. 
  • Spre engasjement og få økt rekkevidde ved å holde følgerne dine oppdatert. Del resultat underveis på sosiale medier, samtidig som du oppfordrer flere til å bidra. Kanskje det gjenstår en viss sum for å komme til første delmål, eller et gitt antall bidragsytere? Konkretiser hva giveren er med på, og lag delmål som kan trigge flere.
  • Vær gjerne personlig. Å gi er en emosjonell handling og ved at du deler hva som er motivasjonen og hvor ditt engasjement kommer fra, kan du trigge flere til å bidra. 
  • Jo flere ganger du spør, jo større er sannsynligheten for at du når målet ditt. Mange av oss trenger å bli spurt flere ganger.
  • Du kan dele oppdateringer om hvordan du ligger an med de som allerede har gitt direkte i spleis

 

 

Her følger noen eksempeltekster som du kan ta utgangspunkt i når du skal legge ut oppdateringer. 

"Jeg samler inn penger til MS-saken. Det gjør jeg fordi (fyll inn din personlige årsak). Jeg er så takknemlig for alle bidrag, små som store. Sammen kan vi gjøre en forskjell. Tusen, tusen takk <3"
 

"10 personer har støttet min innsamling til MS-saken For å nå målet mitt trenger jeg hjelp fra 5 personer til. Er det deg? På forhånd tusen, tusen takk <3 Din støtte betyr enormt mye for meg og for MS-saken".

 

"Jeg er halvveis til innsamlingsmålet mitt! Tusen, tusen takk til alle som har bidratt så langt. Har du også lyst til å gjøre en forskjell for de/oss som er berørt av MS? Klikk deg inn på spleisen min og gi en gave du og. Tusen takk!"

 

 

 

Powered by Cornerstone