Hvordan opprette en spleis innsamling?

  1. Gå inn på SPLEIS SIDEN TIL MS-FORBUNDET
  2. Finn kampanjen du ønsker å delta i og klikk på "Start en spleis". Logg inn på din ønskede måte. Er det første gang du bruker spleis må du registrere deg. 
  3. Deretter velger du om du ønsker å samle inn penger som deg selv, eller som en gruppe. Hvis du velger som gruppe må du skrive inn et navn. Deretter velger du navnet på innsamlingen din, eller beholder den foreslåtte tittelen. 
  4. Nå skal du sette et mål for innsamlingen din. Her sier Spleis at det er lurt å velge et realistisk beløp. Du kan enkelt endre beløpet underveis i innsamlingen. Og skulle du motta mer eller mindre enn målet, vil fremdeles alle pengene bli gitt til formålet.
  5. Deretter velger du hvor lenge innsamlingen din skal vare. Innsamlinger som varer rundt 30 dager, samler statistisk sett inn mest penger.
  6. I dette trinnet skal du fortelle folk hvorfor de bør støtte spleisen din. Her er det muligheter for å være kreativ. Du kan for eksempel fortelle hvorfor du er engasjert i MS-saken. Det er også mulig å legge inn bilder her. Du kan også velge å bruke forslaget til tekst vi alt har laget.
  7. Til slutt kommer du til en oversikt over spleisen. Når du er fornøyd med forhåndsvisningen trykker du på "Start spleisen". Det er alltid mulig å endre spleisen igjen i kontrollpanelet på din side.
  8. Lykke til <3 
Powered by Cornerstone