Bli med og trå til for MS!

I aksjonen Trå til for MS setter vi fokus på MS-saken og samler inn penger til forskning på multippel sklerose – for en verden uten MS. Vil DU være med?

Start din spleis her!

 

Alle som vil kan være med! Du oppretter en innsamling på spleis.no/ms, får tilsendt en oppstartspakke, som inkluderer en fin t-skjorte (helt gratis), og så er det bare å sette i gang. 

Du kan gjøre hva du vil for å samle inn penger, og du kan gjøre så mye eller lite ut av det som du vil. Din innsamling er en mulighet for deg og ditt nettverk til å gjøre en forskjell for de som er berørt av MS i dag og i fremtiden. Ikke vær redd for å ha det litt gøy på veien! ❤️

Hvor mye du gjør ut av din innsamling er helt opp til deg. Du kan helt enkelt opprette en innsamling og be om støtte til den, eller du kan for eksempel:

  • Utfordre seg selv ved å gå, løpe eller rulle en meter per kroner som samles inn
  • Strikke et sett grytekluter til alle som gir over en viss sum
  • Unngå godteri en dag per gave som gis
  • Gå opp på en fjelltopp
  • Eller noe helt annet

Sammen setter vi fokus på MS-saken og samler inn penger til forskning på MS, slik at de som er rammet i dag, og som rammes i fremtiden, kan få et bedre liv. 

 

Start din spleis her!

 

Noen tips: 

  • Når du oppretter innsamlingen på spleis, skriv litt om hvorfor du gjør dette – hva motiverte deg til å samle inn penger til MS-saken? 
  • Del innsamlingen bredt, men ta også direkte kontakt med potensielle givere. Send en melding på Facebook, en e-post eller en sms direkte til noen utvalgte, der du ber om støtte.
  • Gi gjerne første gaven til innsamlingen selv. Da er det lettere for andre å kaste seg på.
  • Ikke gi deg – fortsett å spørre. Hold giverne og potensielle givere oppdatert om hvordan det går med innsamlingen din, og del gleden over å ha oppnådd små og store mål på veien.

 

Ønsker du flere tips til innsamlingen?

 

 

 

Ingrunn Mari Evensen ble inspirert av en dame i hagegruppen sin. Nå selger hun moreller fra egen hage til inntekt for MS-saken.
Les mer
Tommy har vært med på "Gå 60km i april"- for en verden uten MS og opprettet egen innsamling i forbindelse med denne aksjonen. Men engasjementet hans stoppet ikke her. 
Les mer
I forbindelse med sin tradisjonsrike Solidaritetskafé bidro elever og lærere på Flatbygdi Skule i Vik med imponerende innsats for å samle inn penger til MS-saken. I spissen sto 12 år gamle Astrid Hovland som selv har MS.
Les mer
1 - 3 av 5
Powered by Cornerstone