Trå til for MS

Larvik MS-forening - Trå til for MS

På årets nasjonale MS-dag er målet å være aktiv for MS - du kan gå, rulle, løpe, svømme, danse eller hva du vil. Målet vårt er 13.000 skritt - ett skritt for hver person som lever med MS i Norge i dag. Vi blir takknemlige for både generelle donasjoner, og for folk som f.eks. donerer 1 kr per skritt aktivitet - se omregningsskjema under.
Kr.13.000
Budsjett
6%
Finansiert
Aksjonen er avsluttet
Kr.860
Gaver
A fundraiser by Jenny Emelia Nikolaisen

Larvik MS-forening ønsker at alle medlemmer skal føle seg velkommen hos oss. Som medlem blir du invitert til ulike arrangementer via Faebook og SMS. Arrangementene skal bidra til kunnskap og informasjon, sosiale møtepunkter og fellesskap, underholdning og/eller fysiske aktiviteter. Vi møter deg med seriøsitet, humor og glede.

Omregning av aktivitet til skritt:
Rulling: 30 skritt pr. minutt
Yoga: 60 skritt pr. minutt
Sykling: 80 skritt pr. minutt
Svømming: 140 skritt pr. minutt
Aerobic/saltrening: 150 skritt pr. minutt
Styrketrening: 150 skritt pr. minutt
Fotball og håndball: 170 skritt pr. minutt
Spinning: 190 skritt pr. minutt
Treningsfilmer på ms.no (også for personer i rullestol): 100 skritt pr. minutt

Av innsamlede midler går halvparten* til MS-forbundets lokale foreninger, og halvparten til MSforbundet sentralt. All støtte er avgjørende for at MS-forbundet skal ha forutsigbarhet og muligheten til å satse mer på forskning, mer informasjonsarbeid, flere kurs og større politisk arbeid. Sammen med generøse givere kan vi få til enda mer! *Summen til hvert lokallag begrenser seg oppad til kroner 250.000 per lokalforening

 
Unni Gjerden
100
NOK
 
Solveig Vollebekk
250
NOK
 
Ikke spesifisert
500
NOK
 
Linnea Hæhre
10
NOK
Powered by Cornerstone